top of page

Bara bra
webbdesign. 

Ett företags webbsida är idag en av de viktigaste faktorerna till framgång.

Lyft din verksamhet till nya nivåer med en fräsch och modern webbsida som både passar in och sticker ut i dagens digitala värld. 

Inget krångel.

Smidighet och funktionalitet värderas högt på MeadowValley Media. Webbsidan utvecklas i programmet WIX vilket är ett kraftfullt verktyg som gör det lätt för dig som kund att ta hand om webbsidan i framtiden. 

Frihet.

Stor kreativitet, frihet och bra design är vad som skapar en minnesvärd webbsida. Detta är garantier om man använder MeadowValley Media som webb-leverantör. Att sticka ut ur mängden och skapa revolutionerande webbdesign är vad vi brinner för.

Skräddarsytt.

Tillsammans tar vi fram en vision för hur webbsidan ska se ut vilket MeadowValley Media sedan förverkligar. Full anpassning efter just dina behov är en självklarhet. Sökmotorsoptimering, mobilanpassning och användarvänlighet är givet.

webbdesigner

Tidigare arbeten

MeadowValley Media tog fram logotyp, grafisk profil och hemsida till Göteborgsområdets nyaste tillskott i catering- och hemmakock scenen. 

grön logga inkl träd.png

MeadowValley Media fick i uppdrag att ta fram en trevlig webshop med avslappnad och stilren västkust-känsla till Åsa Blå, ett Hallandsbaserat företag som säljer sport-och livsstilsprodukter. 

Eurekhas logga.png
logo gul.png

MeadowValley Media fick chansen att ge den Göteborgs-baserade restaurangen Giardino Bistro en helt ny hemsida med uppdaterad meny samt ett smidigt bokningssystem.

vit.png

Ekonomföreningen Eurekha på Halmstad Högskola behövde en fräschare webbsida som var lätt att navigera och rolig att skrolla runt på.

När Engdahl&Berg Event Agency var nystartade konsulterades MeadowValley Media för att från grunden utveckla deras webbsida från idé till färdig produkt.

Engdahl&Berg logga TUNN vit PNG.png
f3-gold (2).png

Med en relativt kort deadline tog MeadowValley Media fram en ny, fräsch och modern hemsida med en lekfull touch till den välkända livsstils-coachen Pia Olsson. En och en halv månad senare stod den klar - in och kika och bli inspirerad!

Meadow Valley Wines behövde bygga om sin Wordpress-baserade webbsida till en mer modern och snygg version, och konsulterade därför MeadowValley Media till detta. 

1569595900783_PEJYa9AW_thumb2x.png

När Kakelhem Byggservice AB behövde ny webbsida togs MeadowValley Media in som en av två utvecklare för att lansera denna snygga wordpress-baserade sida.

När Kungsfors Köpcentrum behövde ny webbsida togs MeadowValley Media in som en av två utvecklare för att lansera denna snygga wordpress-baserade sida.

kungfors_logo.png
bottom of page