top of page

Idéella projekt

Att engagera mig i lokala projekt som gynnar vårt samhälle är en självklarhet och något jag tycker är väldigt roligt och givande. Här nedan ser ni bilder från när jag och ett gäng fantastiska tjejer tillsammans med Kungsbacka kommun och en landskapsarkitekt skapade "Goplatsen". Platsen är belägen mellan Aranäsgymnasiet och Kungsbacka-ån och har som mål att erbjuda en trygg plats att umgås på för framförallt unga kvinnor, men även andra.

 

Goplatsen är utformad med fokus på umgänge, studier och trygghet. Den är väl upplyst, har eluttag som räcker till alla, en musikstation med Bluetooth-anslutning, en vattenkran med rent dricksvatten samt är utsmyckad med motiverande citat från starka kvinnor runt om i världen. 

Föreningsarbete

Under min tid på Högskolan i Halmstad har jag fått möjlighet att delta i två fantastiska studentföreningar, ekonomföreningen Eurekha samt HUST, Halmstad University Solar Team. 

I Eurekha sitter jag som Art Director som en del av marknadsutskottet. Jag sköter om hemsidan, skapar content till sociala medier samt övrig grafisk kommunikation. Jag kommer sitta i styrelsen under hela 2021. Eurekha är en del av paraplyorganisationen S.E.R.O, Sveriges Ekonomers Riksorganisation. 

I HUST sitter jag som marknadsansvarig med störst fokus på sociala medier, marknadsföring och kommunikation. Projektet går ut på att tillsammans med 25 andra drivna studenter från olika program och inriktningar bygga en bil som drivs av solenergi och som sedan ska köras i ett race på 3000km genom Australiens öken. En upplevelse jag sent kommer glömma!

bottom of page